OVER ONS

Introductie

Het Eigenarenplatform is in de negentiger jaren van de vorige eeuw ontstaan toen bleek, dat door de overheid diverse belangrijke maatregelen werden genomen zonder dat de vastgoed eigenaren hierin een stem hadden.

De oprichting van het zgn Eigenarenplatform had tot gevolg, dat er een rechtspersoon ontstond waarmee overheidsintanties zoals de gemeente, het OBR, de dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting en diverse adviesbureaus konden communiceren. Het Eigenarenplatform is een organisatie geworden, waar men niet meer omheen kan.

Het behoud en de verbetering van deze ouderwets gezellige winkelstraat in Rotterdam Zuid is te waardevol om verloren te gaan.


We zijn op zoek naar jou!

Ben je startende ondernemer, heb je een leuk idee of product en ben je op zoek naar een mooi pand voor je business? Dan doe je er zeker goed aan om eens met ons te komen praten! We staan voor diversiteit en kwaliteit en dat zie je terug in onze ondernemers!

Communicatie vinden we belangrijk

Het Eigenarenplatform is in de negentiger jaren van de vorige eeuw ontstaan toen bleek, dat door de overheid diverse belangrijke maatregelen werden genomen zonder dat de vastgoed eigenaren hierin een stem hadden.  Met eigenaren was totaal geen contact.


Lid worden en contact

Wilt u ook meepraten, dan is het onvermijdelijk dat u lid bent (of wordt) van onze Vereniging Eigenarenplatform Boulevard Zuid.

Wij vertrouwen er op dat wij ook met uw steun ons werk  kunnen blijven doen. Dit is in het belang van de waarde van uw vastgoed op de boulevard. Het behoud en de verbetering van deze ouderwets gezellige winkelstraat in Rotterdam Zuid is te waardevol om verloren te gaan


Meer lezen over onze historie? klik dan hier.

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK?

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak of kom langs op

Groene Hilledijk 163b , 3073 AB Rotterdam

010 - 486 18 51